Het coronavirus heeft ons dagelijks leven in een paar weken tijd drastisch veranderd. Je kunt niet meer de deur uit om naar de sportschool te gaan, of om samen te komen met vrienden. De een werkt thuis. De ander is zelfs helemaal zonder werk komen te zitten. En veel mensen maken zich zorgen om hun eigen gezondheid, of de gezondheid van hun naasten.

Velen van ons zijn op dit moment bezig om een zinvolle invulling te vinden voor onze dag. Om nieuwe routines te ontwikkelen. Of om te bedenken hoe we bepaalde dingen straks, na de crisis, anders gaan aanpakken. Wat ook heel belangrijk is: goed voor jezelf zorgen. Juist nu je humeur en je energieniveau waarschijnlijk meer pieken en dalen kennen dan normaal. Maar hoe doe je dat?

Wij helpen je hier graag bij! We zijn geen zorgprofessionals, we kunnen mensen niet helpen genezen van het virus. Maar waar restaurants hun eten weggeven aan voedselbanken, willen wij ook graag ons steentje bijdragen.

Heb jij ook behoefte aan meer overzicht en energie in deze tijd? Sluit dan aan bij een van de online trainingssessies van The Lab of Life.

Zo zit de training in elkaar

Tijdens de sessie ga je onder begeleiding van een gecertificeerde trainer live aan de slag met jouw situatie. Je ontvangt na aanmelding een persoonlijk werkboekje dat je kunt uitprinten of digitaal kunt invullen. De trainingen worden via Zoom of via Google Meet gegeven. Je doet mee in een groepje van maximaal 8 personen en de training duurt maximaal 2 uur. De komende tijd (in elk geval tot 31 mei) is de training gratis te volgen. Want wij zetten in deze moeilijke tijden graag onze expertise in voor anderen.

Dit haal je uit de training

  • Je hebt (weer) scherp voor jezelf waar jij energie van krijgt en juist niet.
  • Je hebt een concreet plan om de komende tijd mee aan de slag te gaan.
  • Een betere balans houden tussen werk en privé.
  • Leren hoe je de regie houdt in deze tijden.

Kijk hier voor een overzicht van alle gratis online trainingssessies in april en mei.

Kijk hier om je in te schrijven voor 1 van de 4 sessies die ik zelf aanbied in april (9, 16, 23 en 30 april van 10 tot 12 uur) en hier om je direct in te schrijven voor 1 van de 4 sessies die ik zelf aanbied in mei (6,13,20,27 mei van 14 tot 16uur).

En….er zitten géén addertjes onder het gras. Je ontvangt na afloop géén spam mails.

Alleen als je dat zelf wilt, ontvang je informatie over de rest van de training.