Tips & links

Zelf aan de slag

Stress signalen. Dit formulier helpt je om stress signalen te herkennen. Print het uit en vul het in voor snel inzicht.

99 oplossingen tegen werkstress biedt diverse handvatten voor zowel werkgever als werknemer om stress op het werk aan te pakken (bron: arboportaal.nl)

Websites

Website van het fonds psychische gezondheid. Hier vind je veel informatie over diverse psychische aandoeningen. Ook specifiek over de (signalen en aanpak van) stress en het voorkomen van burn out. Met onder andere een stresstest die veel inzicht & handvatten voor de aanpak geeft.

Met Beter in het Groen vind je eenvoudig gezond aanbod in de natuur. Activiteiten die je helpen gezond te blijven of gezonder te worden. Van wekelijkse wandelgroepen en buiten-sportlessen tot burn-out begeleiding, leer-werk trajecten of re-integratie in het groen. In een natuurgebied, tuin of park dicht bij huis.

Website vanuit het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid met veel informatie over de diverse manieren om duurzame inzetbaarheid te beïnvloeden. De tweede link biedt specifieke informatie over de aanpak van werkstress met diverse hulpmiddelen.

Collega’s in het land

Zoek je een stress- of burn-out coach elders in het land? Op deze website vind je veel van mijn collega’s die voor Meulenberg training en coaching werken. Altijd buiten in de natuur, altijd in beweging.

Alma Suelmann is een bevlogen trainer omgeving Utrecht. Traint onder andere leidinggevenden om effectiever te communiceren bij (dreigend) verzuim.

Annerieke Hut van Buitengewoon jezelf biedt (in de omgeving Utrecht) wandel- en lichaamsgerichte coaching, workshops en trainingen voor meer rust, balans, nieuwe energie, een positiever gevoel bij jezelf en verbinding.

U bent hier: Home » Tips & links