Tips & links

Zelf aan de slag

Stress signalen. Dit formulier helpt je om stress signalen te herkennen. Print het uit en vul het in voor snel inzicht.

99 oplossingen tegen werkstress biedt diverse handvatten voor zowel werkgever als werknemer om stress op het werk aan te pakken (bron: arboportaal.nl)

Websites

Op deze website vind je veel informatie over mantelzorg en ondersteuningsmogelijkheden voor mantelzorgers.

Op deze website is veel informatie en steun te vinden voor organisaties die mantelzorgvriendelijker willen worden voor hun werknemers.

Website van het fonds psychische gezondheid. Hier vind je veel informatie over diverse psychische aandoeningen. Ook specifiek over de (signalen en aanpak van) stress en het voorkomen van burn out. Met onder andere een stresstest die veel inzicht & handvatten voor de aanpak geeft.

Met Beter in het Groen vind je eenvoudig gezond aanbod in de natuur. Activiteiten die je helpen gezond te blijven of gezonder te worden. Van wekelijkse wandelgroepen en buiten-sportlessen tot burn-out begeleiding, leer-werk trajecten of re-integratie in het groen. In een natuurgebied, tuin of park dicht bij huis.

Website vanuit het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid met veel informatie over de diverse manieren om duurzame inzetbaarheid te beïnvloeden. De tweede link biedt specifieke informatie over de aanpak van werkstress met diverse hulpmiddelen.

Collega’s in het land

Wil je meer lezen over non-duale coaching en begeleiding of zoek je een non-duale coach elders in het land, dan kun je op deze website goed terecht.

Zoek je een stress- of burn-out coach elders in het land? Op deze website vind je veel van mijn collega’s die voor Meulenberg training en coaching werken. Altijd buiten in de natuur, altijd in beweging.

Vind hier meer informatie over het trainingsaanbod van the Lab of Life en de trainers elders in het land.

Alma Suelmann is een bevlogen trainer omgeving Utrecht. Traint onder andere leidinggevenden om effectiever te communiceren bij (dreigend) verzuim.

Martijn Jansen (omgeving Deventer-Apeldoorn) is een empathische, warme en zorgvuldige (transformationeel pHBO)) coach die je zeer creatief weet te begeleiden bij stress- en burn-out. Hij gaat met je op zoek naar een aanpak op maat. Werkt o.a. vanuit verbindende communicatie, hartcoherentie en bewegen. 

Loop jij vast door burn-out, depressie en/of angstklachten? Dan ben je goed bij Run Free Groningen. Goudje Haadsma is een warme, kundige coach en running therapeut die je begeleidt om meer ontspannen en vrij in het leven te staan.

Annerieke Hut van Buitengewoon jezelf biedt (in de omgeving Utrecht) wandel- en lichaamsgerichte coaching, workshops en trainingen voor meer rust, balans, nieuwe energie, een positiever gevoel bij jezelf en verbinding.

Christa Verberkt-Tanke (Brabant) begeleidt en inspireert mensen om meer uit zichzelf en het leven te halen. Met als doel een gelukkiger mens worden!

U bent hier: Home » Tips & links