Workshop ‘Van perfect naar goed genoeg’

Je bent een bevlogen professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je stelt hoge eisen aan jezelf en merkt dat je vaak meer tijd nodig hebt dan je collega’s voor een bepaalde taak, omdat je de neiging hebt alles ‘perfect’ te doen. Je stelt anderen liever niet teleur. Je bent vaak erg serieus en gespannen en wilt graag iets losser worden in je werk, maar je vindt het lastig om dit te veranderen.

Na de workshop:

  • heb je zicht op de normen die je belemmeren en kies je de waarden uit die voor jou belangrijk zijn;
  • herken je de situaties die je stress opleveren en kun je de stress verlagen door op een andere manier naar je situatie te kijken.


Twee weken voor de workshop ontvang je een voorbereidingsopdracht die ongeveer twee uur tijd vraagt. Je gaat in de workshop aan de slag met jouw persoonlijke situatie en je eigen doel voor die dag. Op een ontspannen manier gaan we onderzoekend en praktisch aan de slag, zodat je met concrete handvatten en een actieplan naar huis gaat. In een informele sfeer werken we in een groep van vier tot acht deelnemers op een rustige locatie.

De eendaagse workshop duurt van 9.30 tot 16.30 uur.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • je onderzoekt de waarden en normen die je vanuit huis hebt meegekregen, die op je werk gelden en welke je graag wilt behouden of loslaten;
  • je onderzoekt de situaties die stress opleveren en gedachten die daarbij een rol spelen. Je leert hoe je die kunt ombuigen, zodat je minder stress ervaart;
  • je maakt een plan hoe je hier mee verder gaat.

Nader te bepalen

€ 240,-

Bedrag is exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, gezonde lunch en trainingsmateriaal.

Aanmelden

Via info@gittyverhoef.nl of 06 44 17 99 37.

Ben je op zoek naar (net even) iets anders? Lijkt deze workshop je wel wat, maar kun je niet op de geplande datum? Bel of mail me, zodat we samen kunnen overleggen over een alternatief.

U bent hier: Home » Trainingen op maat » Workshop ‘Van perfect naar goed genoeg’