Coaching binnen

Een coach kan je helpen om ineffectieve patronen te doorbreken. Door je bewuster te maken van je gedrag en handvatten aan te reiken die je helpen om andere keuzes te maken en weer grip te krijgen op je eigen ontwikkeling. Je bepaalt zelf welke doelen je wilt bereiken en in welk tempo.

De coachtrajecten binnen vinden in overleg plaats op een nader te bepalen locatie, bij voorkeur in een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk. Coaching binnen is geschikt als je:

  • snel afgeleid bent en liever in een stabiele omgeving zit,
  • graag praktisch aan de slag gaat (werkplanning) of veel wil schrijven,
  • gegarandeerd privé wilt zitten,
  • wilt oefenen met reële werksituaties die binnen plaatsvinden,
  • diepgaand wilt werken met meditatietechnieken en visualisaties.

Werkwijze

Tijdens een coachtraject binnen zitten we tegenover elkaar op een stoel. We beginnen meestal met een korte ontspanningsoefening, zodat je helemaal met je aandacht in het hier en nu komt. Daarna blikken we terug op je ervaringen van de afgelopen tijd. We bepalen het thema van deze sessie en gaan samen aan de slag. Bijvoorbeeld met de weekplanning, maar we kunnen ook onderzoekend of diepgaand aan de slag. Tot slot nemen we kort door wat de sessie je heeft opgeleverd en wat je van plan bent ermee te gaan doen. Dit is vaak een concrete actie.

U bent hier: Home » Coaching: de basis » Coaching binnen